no sound using windows media player

  camilla11 16:41 09 Nov 2007
Locked

Speakers not muted and have sound in pinnacle studio9, also when booting and shutting down. Have tried system restore to 6 days ago (last known to be working ok) to no avail. Can anyone help please?

  realist 18:38 09 Nov 2007

It's a long shot, but I had a sound problem plaguing me for months which I thankfully sorted by following the fix given in the posting of Maaster Aug 12 2006 11:40 on link below:

click here

No idea why it worked, but it did and troublefree ever since.

Make sure you do all the steps, check/uncheck etc as stated.

  camilla11 20:47 09 Nov 2007

I have all system sounds, just not getting audio when playing cd's and dvd's. Have checked hardware and there are no "exclamation marks" against anything. Any more ideas?

  skidzy 21:31 09 Nov 2007

Possible missing or damaged codecs click here

  Technotiger 22:12 09 Nov 2007

I know you stated speakers are not muted - but, have you checked in WMP that the sound is not muted there - the speaker icon near the volume control in WMP.

  camilla11 22:26 09 Nov 2007

Thanks Technotiger, you're a star*****. It wasn't obvious to me that it had been muted! Thanks again.

  camilla11 22:26 09 Nov 2007

All sorted

  Technotiger 22:28 09 Nov 2007

Grreat, glad it was something so simple.

Don't forget the Green tick Resolved ... Cheers.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

WPA2 Hack Latest News: How Secure is your Wi-Fi?

Photoshop CC 2018 released with new Curvature Pen and better brush tools

Best kids apps for iPhone & iPad

Comment utiliser Twitter ?