New PC build and problem with graphics card

  aca 09:01 08 May 2005
Locked

Finished build. Have installed detonator drivers for Ti500 Geforce card.

Display stays same after restart, and display properties suggest that still VGA display adaptor being used rather than Ti500.
Card appears in device manager, although driver software not in add or remove programs.

Thinking it might be a driver issue have tried to unistall(from device manager as not appearing in add/remove programmes) but wont allow me. Comes up with message saying that
device required for boot (or words to this effect).
Have Via 4in1's

Advice greatly appreciated:
1)How can I get rid of these drivers
2)What is likely cause of issue
3)Is it worth flashing bios
4)Any other solutions

  Fruit Bat /\0/\ 09:49 08 May 2005

Uninstall and reinstall drivers.

Make sure no yellow exclamation make against card in device manager.

I would not exect drivers to appear in Add/Remove

  aca 10:18 08 May 2005

Fruitbat

one of probs is that cant uninstall. comes up with message saying required for boot. have tried in safe mode and no joy

thanks

  Joe R 10:24 08 May 2005

aca,

Has your mobo got onboard graphics, which may be enabled.?

  andrew-196854 10:25 08 May 2005

does your motherboard have onboard graphics is so did you turn it off in your bios just a thought

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Galaxy Note 8 vs iPhone X

This is what design agencies will look like in 2032

How to update iOS on iPhone or iPad

WhatsApp : comment lire vos messages sans que l’expéditeur le sache