New Installed Programs Won't Run

  DJ-Garry 06:13 20 Mar 2004
Locked

What a mess I'm in.
PC was fine. I had AVG & ZoneAlarm running for protection while on dialup. Then I had blueyonder broadband put in. It seemed Zonealarm was causing a problem during the bb install, so the engineer advised me to uninstall it and the re-install it so it reconfigured it'self to the new setup. Since then, ZoneAlarm won't run correctly. The true vector keeps shutting down, and now the program open at startup, but shuts it'self down soon after. I then had problems with AVG, so tried re-installing that, now same problem with that. Now ANY program I try to install from CD or zip file either won't install (install prog shuts down during install) or if it does, shuts down soon after running. I have managed to install SP1 from Microsoft website plus all the other updates it recomended, still no joy. Now I have a PC with no protection and can't add any more programs.

Help please, Garry.

  MichelleC 09:05 20 Mar 2004

Kerio is much less intrusive/conflicting than ZA and it's free click here

  DJ-Garry 09:15 20 Mar 2004

Thanks MichelleC. ZA is free too and up until now I have has NO problems with it, even when I was on Blueyonder bb before. I wouldn't be able to install Kerio until I get the machine fixed anyway. So,........

Does anyone have an idea of how to fix the main problem please?

Cheers, Garry.

  thms 09:33 20 Mar 2004

What o/s are you using.

If XP go to run and type in sfc/ scannow this will check for missing files. (space between /&s).

  thms 09:35 20 Mar 2004

Oops
should be sfc /scannow space between c & /
sorry.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?