Network Interface Card Blueyonder Connection Lost

  babybell 18:23 14 Dec 2004
Locked

I am running a brand new dell pc and i am running blueyonder broadband, everything has been fine but recently i have started to lose connection it short little bursts, i will click a link and it doesnt work then i'll try again and it does. Then after a few mintues it will go all together. I ran Blueyonder instant support tool and it said the connection was lost and it may be because there is a problem with my network interface card. I reinstalled the broadband software and its been ok for a day but now its breaking again. Any ideas whats happening, i have unistalled some stuff lately, how can i fix this?

  babybell 18:46 14 Dec 2004

In System info my modem is under problem devices and it says
Motorola SURFboard SB5100 USB Cable Modem USB\VID_07B2&PID_5100\00111AD1CA31 This device cannot start.
???

  GORAL 19:30 14 Dec 2004

babybell

Sounds like the NIC card could be the problem and may be defective.

I take it you are not networked (the Instant Support Tool is NOT recommended if you are).

Why not give Blueyonder Tech Support a bell, it's an 0845 number and they are usually very helpful.

  babybell 20:13 14 Dec 2004

Is that NIC Card in the modem or in my pc?

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Microsoft Paint set to die after 32 years

Mac power user tips and hidden tricks

Comment désactiver la saisie intuitive et paramétrer votre clavier ?