netgear router problems

  blackmamba 18:39 05 Nov 2007
Locked

Can anyone help?
I have a netgear wireless router which has worked fine for last year but i have lost the wireless connection to it. There is no wireless light on any more. the access point is enabled and i have tried resetting it.

  PC guy 18:46 05 Nov 2007

Hi,
I would uninstall the sofware(that is if you have the cd)and install t again. It might work. I have done the same with my bt router.

  skidd 20:11 05 Nov 2007

I expect it has had it (the lack of wireless indication gives it away) but you could try a firmware update

  Zion_Lion 01:00 06 Nov 2007

I agree with skidd.

  Zion_Lion 01:14 06 Nov 2007

But have you tried using a wired connection using an RJ45 patch cable (assuming that your pc/laptop has a network card/port)
If the wireless connection hasn't been stopped in the router settings then I would say that the router has failed.

  Dipso 06:42 06 Nov 2007

Check out your warranty details. Netgear offer a 2 year warranty IIRC and are quite good with replacements I believe.

  blackmamba 22:38 06 Nov 2007

I have tried everything that you guys have suggested but i have now come to the conclusion it has had it!
Thanks to you all for your help

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Best of the Grad Shows 2017: University of the West of England (UWE)

Best value Mac: Which is the best £1249 Mac to buy

Les meilleures GoPro 2017