NETGEAR DG834G and W511T Connection Prob !!

  sicknote 14:50 02 Mar 2006
Locked

Hi
I have a Dell laptop with a intel wireless connection to a DG834G router which connects to AOL/internet OK and has done for many months.my problem is i have brought a W511T Pcmica card and installed it and it connects and sees the router at 54mbps OK,but it can/will not let me connect to the internet/AOL.
Is there something i have to change or adjust

  sicknote 14:56 02 Mar 2006

Sorry forgot say the laptop wireless only connects at its max speed 11mbps, thats reason for buying the W511T card

  Michael_R 22:08 02 Mar 2006

You may well have tried this already but if not its worth a look. click here
and here click here they show how to set up and troubleshoot your router.
Also are you using any security passwords? perhaps try without them on first. I have this router running V3.01.25 and under "wireless settings" there is a "setup access list" is the other card here with access? just a few things hopefully of some use.

  sicknote 13:45 09 Mar 2006

Thanks Michael_r for your response, solved the problem bye turning off firewalls and a reset of router (hardwired) and then installed the WG511T.
My only problem now is i can't get it to run at 108mbps,it is set to auto 108mbps in router 54mbps is it max.
The router is DG834GT with a WG511T

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best Black Friday Deals 2017

How modern book design was influenced by illustrated manuscripts

Best Black Friday Apple Deals 2017

Les meilleurs logiciels de montage vidéo gratuits (en 2017)