media player 9 plays video in strange colours.

  breadwinner 21:03 03 Nov 2005
Locked

windows xp sp2. media player 9. Short downloaded video plays back as if through a thermal imaging camera. colours are bright yellows,greens,reds etc. This is from links direct from mp9 itself.
Recent new software added includes Zone Alarm
MS anti-spyware and onspeed. could these have any bearing on the problem, although I have tried disabling them.

  007al 21:15 03 Nov 2005

check out the thread"yet another graphics card problem...and try the answers in there

  Sans le Sou 21:53 03 Nov 2005

You may have a codec missing.

  Stuartli 22:02 03 Nov 2005

It's just a thought but ONSpeed might be the problem because of the compression techniques used.

  breadwinner 22:04 03 Nov 2005

007al used your suggested thread. have disabled Direct draw & Direct 3d acceleration which has cured problem, but there is obviously something amiss or I would'nt have to dissable, would I?
Thank you also Sans le Sou I have'nt tried your suggestion yet

  breadwinner 22:06 03 Nov 2005

Stuartli. Thank you . Have tried dissabling ONspeed but did'nt fix prob.

  Sans le Sou 22:09 03 Nov 2005

click here
Don't know if this helps, only Microsoft have made version 10 the default and there is not much in the way of downloads for version 9 it appears.

  breadwinner 21:09 04 Nov 2005

Thanks for your help. I have downloaded codec pack from ms website and all is well again.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?