McAfee - Mc Shield problem cpu running 100%

  tommyturbo 18:41 23 Jan 2005
Locked

Hi all,

Today I had a problem with my McAfee spamkiller which was resolved with online help from McAfee. I was insrructed to update my version and it worked. Simple.....

Later todat my PC became VERY slow so I looked in my task manager and found that McShield.exe was using almost 100% of my CPU leaving my PC useless. After about an hour or so it just stops and everything returns to normal.

I cannot back in touch with McAfee surrport for what ever reason and I have found myself a bit stuffed.

I have run Spybot and all my McAfee programs and found no problem there.

PLEASE HELP.

THANKYOU IN ADVANCE.

  Dan the Confused 19:00 23 Jan 2005

Probably best thing to try first is uninstall it completely then re-install it again. See if that makes any difference.

  smy13 19:25 23 Jan 2005

tommyturbo
This sounds very much like a problem I had a couple of months back. in the end I had to download a hot fix from McAfee as my system started to crash click here
hope this works and takes you to the tread as it's the first time i've tried setting up a link

  tommyturbo 20:32 23 Jan 2005

Thanks for the advice. I have uninstalled the McAfee package and every thing ok. Will re install and see what happens.

Thanks again.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Xiaomi Mi Mix 2 review

What went wrong at the Designs of the Year 2017

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Comment créer, modifier et réinitialiser un compte Apple ?