Losing connection

  MAX691KTM 10:10 17 Aug 2006
Locked

It started a few weeks ago with "big" attachment files 200kb and above - last week was 54kb and above - and now, just almost any email.
As soon as I start to send an email my wireless connection cuts me off.
Some sort of firewall may have something to do with it. Outlook didn't like files sent with the same name. Somehow, I think, I have disabled that.
Automatic update may have something to do with it, perhaps; I would like to disable them as well, maybe.
What is the cause of such a problem, please?

  johnnyrocker 10:44 17 Aug 2006

check the e mail properties and check if hang up after send receive is ticked, if so untick it and should solve prob.


johnny.

  MAX691KTM 17:22 17 Aug 2006

The Properties I see under FIle - i think are the wrong ones.

  johnnyrocker 17:24 17 Aug 2006

tools/options/connection



johnny.

  MAX691KTM 09:18 18 Aug 2006

No, thank you - that was not the problem. I have taken away, a while back, my Firewall with Macafee but, despite not been registered with them anymore, downloads keep coming in. I call it Firewall but probably that is not the right term. Every time I was sending an email with the same subject - "it" was rejecting the email. It could be a coincidence.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

The Evil Within 2 review-in-progress

InVision Studio takes on Adobe XD and Sketch

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Comment transformer un iPhone en borne Wi-Fi ?