Logik 512mb MP3 problem

  Adezzz 21:36 05 Jul 2006
Locked

For about 6 months I've been putting mp3s onto the above player without problem. Today though I plugged the mp3 via the usb (as always)but it did not light up as usual. Neither was there a drive in My Computer, nor can Winamp pick it up. When I restart the pc with the mp3 player still in the usb the pc hangs on boot up. I don't understand this, can anyone help, please? I really need to put some fresh tunes on there.

I know the usb is fine as i wouldn't be writing this now. the player plays fine and battery is full.

AMD 3200+
512MB
USB 2.0
Win XP Pro

  SG Atlantis® 22:22 05 Jul 2006

uninstall usb via device manager and reboot.

are u putting into a hub or straight into a port on the tower?

  Adezzz 22:31 05 Jul 2006

tried uninstalling and booting but still nothing.

its plugged straight in to the tower. Theres 4 usb ports and tried in all.

  SG Atlantis® 22:34 05 Jul 2006

try another machine, uninstall all software for it. system restore back to when it was known to be working.

have you done anything to the system recently, changes?

  Adezzz 22:48 05 Jul 2006

ill try another machine in a few days. I'll try the system restore 1st.

I did uninstall musicmatch and installed winamp. This is the first time Ill be using it in winamp. It was fine in musicmatch. But I dont think thats the problem. The pc doesn't seem to be seeing it there when I plug it in. Theres no message on screen either about an unrecognised device.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Microsoft Paint set to die after 32 years

Mac power user tips and hidden tricks

Comment désactiver la saisie intuitive et paramétrer votre clavier ?