Loading program Adobe PhotoDeluxe

  User-89673A8E-EB10-4C2E-BA6EFFFC3084F908 20:40 13 Aug 2005
Locked

I have just deleted this program, (problem with it) But now the disk will not even try to load, I can't even get it to start loading.
I am using XPpro and had no problem loading it the first time around.
So what's stopping it now???

  VoG II 20:48 13 Aug 2005

Do any CDs autostart?

If not click here

Vog Thanks but it didn't fix it, I have tried to run this and other programs but it seems as if the computer just ignors them

  VoG II 09:33 14 Aug 2005

Open My Computer, right click the CD drive, Properties, AutoPlay tab and make sure it is set to AutoPlay.

If the AutoPlay tab is missing Start, Run, type in

services.msc

and click OK.

Scroll down to Shell Hardware Detection, double click it and make sure this service is Started and set to Automatic.

VoG,
Have tried that and it only gets as far as installing the program Which I then get the eggtimer symbol which looks as if its going to load up then after a short time it disappears and That's it....
Have also tried through to run it and the same thing happens, not only with this program.

  AndySD 10:37 14 Aug 2005

Did you just delete the program folder or did you uninstall it from add/remove programmes?

Or look here click here

Morning AndySD
Yes I used the add/remove programme to remove it, I have tried to have a look to see if there are any bits that where missed and cant find any.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

What is ransomware and how do I protect my PC from Petya?

Microsoft Surface Studio – the artist's hands-on review

Original iPhone review

Comment mettre à jour Kodi ?