Limited or no connectivity on boot (BT HomeHub)

  mcds01 18:45 16 Oct 2007
Locked

Hi,

I recently got a home hub.

Plugged it in - my wireless card picked it up no problems with "Very Good" connection. Typed in the key and online in no time at all.

One minor annoyance. Whenever I boot up my machine the wireless connection shows as "limited or no connectivity".

Doing a repair on the connection solves it but if anyone can suggest a proper fix I would appreciate it.

  Technotiger 19:25 16 Oct 2007

Do you switch off your Hub when you shut-down PC? If so, this could be the reason, HomeHub should be left on all the time. Though it is possible that occasionally it may cut itself off, when this happens simply disconnect its Power cable, wait 10-15 seconds then re-connect Power, then after a minute or so when all the lights have settled down you will be back on-line as normal. I too have the HomeHub which I think is great, it is so very easy to wirelessly connect my partners laptop, while I am on my desktop.

  mcds01 21:49 16 Oct 2007

Home Hub is left on all the time.

  Technotiger 22:45 16 Oct 2007

Hmm, make sure it is not situated close to anything else electrical, and that it is as high up off the floor as possible. Also not on or near a Metal desk or filing cabinet. Also try its aerial in different positions.

  mcds01 07:44 17 Oct 2007

giving my PC a static IP address has fixed it.

  Technotiger 07:59 17 Oct 2007

Grreat, thanks for the feedback.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?