Just installed wireless now problem

  frogzz 01:50 16 Feb 2007
Locked

Hi. Just installed bt voyager 54g wireless and it's working on all 3 of our pcs. One problem. The pc the modem/router is connected to can no longer access msn messenger, hotmail OR get into the owners ebay account. What is happening? any ideas?


for example hotmail:
site comes up fine then after sign in at bottom of screen comes 'waiting for by127...' etc.

eventually I get a problem loading page.

AND this...

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

Please advise. i've tried altering firewalls and looked at my connection. seemingly no problems.

thanks in advance

  frogzz 02:01 16 Feb 2007

in case you are interested this is what windows live messenger is telling me... error code: 80048820
extended error code: 80048439.

I then troubleshoot and it tells me all is fine... LIES! it then gives me the same message on retrial!

  ICF 07:58 16 Feb 2007
  ICF 08:07 16 Feb 2007
  Dipso 15:17 16 Feb 2007

Try the other suggestions first but could also be an MTU issue click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Stunning new film posters by Hattie Stewart, Joe Cruz & more

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment faire une capture d’écran sur un Mac ?