IE "pausing" and generally going slow

  so3003 08:00 06 Nov 2003
Locked

Hi everyone

I've had NTL 600k broadband for about 14 months now without any major problems.

Recently (in past 2 weeks or so) whenever I open a new IE window, and even sometimes when I just go to a new url from an active window, it just pauses and does nothing for about 30-45 seconds. The cable modem flashes etc (but zonealarm doesn't indicating no data being uploaded / downloaded), and IE status bar sometimes says it is "detecting proxy settings".

I've not installed / uninstalled anything in the past while, have successfully defragged, ran AVG with latest signature file etc all to no avail.

This is starting to get quite annoying, and I wonder if anyone has any ideas what I could do to get round it?

Thanks
Scott

  Andsome 08:34 06 Nov 2003

The NTL cable broadband helpline is at local call rate on the telephone, and the staff are extremely helpful. I have no problems at all at present. 0845 650 1021

  User-312386 08:37 06 Nov 2003

delete all temp files and cookies

also click here , hover over Broadband, then Broadband tools and then click on SG TCP/ IP ANALYSER

This will test your broadband performance

  so3003 21:50 06 Nov 2003

Turns out I had a proxy which IE was constantly polling, and that was causing the delay. Still a mystery to me how that got into my settings though...!

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Lightwell software lets you create mobile apps without using code

Best value Mac: Which is the best £1249 Mac to buy

Comment désactiver les programmes qui s'exécutent au démarrage de Windows 10 ?