How can i remove downloader trojan virus?

  triflesterms 14:50 28 Jan 2007
Locked

Hi

Just been infectected with downloader trojan virus, my norton anti virus doesnt detect when i scan, but i know it must be there still.
also i sometimes get blue screens when starting up & my pc keeps rebooting, cant read blue screen, reboots as soon as it comes on.
Hope someone can help?

Thanx

  rawprawn 14:58 28 Jan 2007

How do you know it is there? It doesn't have to be a virus that reboots your machine
click here
click here
Have a look at these 2 links.

  triflesterms 15:03 28 Jan 2007

I know its there because norton found but couldnt repair it, & when i scan it dont show up.
I think the blue screens are related to something as this was happening before i got the virus.

Thanx

  triflesterms 15:11 28 Jan 2007

Forgot to mention blue screens keeps happening, but if i unplug ram & hd & plug back in then its ok for a few start ups, but i shouldnt have to keep doing that, i dont like having to replace cover all the time if u know what i mean?

Thanx

  rawprawn 15:26 28 Jan 2007

Try this online scan click here

  triflesterms 15:45 28 Jan 2007

cant get the scan to start for some reason??

  skidzy 15:50 28 Jan 2007

Trojanhunter free trial click here

Check your ram Memtest86 click here

These faults could relate to one of many things,more info of exactly how and when this all happens please.

  rawprawn 16:23 28 Jan 2007

click here
If trojanhunter doesn't clear it try F Secure online scan click here

  triflesterms 09:30 29 Jan 2007

Ok i tried trojan hunter, it found one trojan, though the scan stopped so i have to run again, tried memeory test but floppy just made clicking noises with numbers on left hand side of screen??

The error message i got before was-unamountable_boot_volume.

stop: 0x000000ED (0x80F3FE30,0xC0000185,0x00000000,0x00000000)

Hope someone can help identify what the problem is?

Any help is much appreciated.
Thanx

  triflesterms 09:40 29 Jan 2007

sorry i meant -

Unmountable_boot_volume

  rawprawn 09:45 29 Jan 2007

First check that the IDE Cable connecting the motherboard to your HD is properly seated
Then
click here
click here
for other information.I hope this helps

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

The Evil Within 2 review-in-progress

InVision Studio takes on Adobe XD and Sketch

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Comment transformer un iPhone en borne Wi-Fi ?