Help needed please

  Leanne1977 19:41 08 Jan 2008
Locked

Hi everyone,

This is my first visit to this site, and im desperately hoping someone can give me the answer.

I have connected a router to my main pc and modem, and its all set up and working properly. On the 2nd pc i have installed the drivers required and plugged in the USB adapter. Everything mentioned in the set up manual happened, and on the 2nd computer it shows im connected and i have a good signal strength.

However, and heres the part i need help with, when i try to view any website, using IE, i just get the "page cannot be shown" message. Its driving me mad, and i havent got a clue where to start looking to solve this problem.

Any help will be gratefully received.

  brundle 20:24 08 Jan 2008

Was the 2nd PC connected to the 'net in some way before you added the wireless adapter?
Assuming XP, start with going through the `Create a New Connection` wizard.
Go to Control Panel/Network Connections, on the left handside under Network Tasks, click Create New Connection, follow the steps. When it asks what type of connection select "DSL, always on (no username/password required)".

  brundle 20:25 08 Jan 2008

And choose `Set up my connection manually` the step before that one

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Galaxy Note 8 vs iPhone X

This is what design agencies will look like in 2032

How to update iOS on iPhone or iPad

WhatsApp : comment lire vos messages sans que l’expéditeur le sache