have i got a virus?

  shezzer 21:02 27 Apr 2003
Locked

Sometimes when looking at this site my screen goes haywire the start menu keeps opening and closing desktop dropdown box keeps flashing all over the screen and different programme install box appears in the taskbar then internet explorer shuts down . CPU usage shows 100% quickly then normal and everthing back to normal .I have run norton anti virus which has found nothing its very odd . My o/s is win xp

  mammak 21:18 27 Apr 2003

am a bit of a novice but recently had a virus myself, ( their are so many) sounds like there is conflict somewhere though, hold tight this is a brill forum great expert adivce, someone soon should have the know how to help you out, comps are great thing,s when they work not so good when they go wrong eh!!good luck too you anyway mate

  bobbyc 21:27 27 Apr 2003

what size hdd and memory do you have .
sounds like its running to slow to me i had the same prob on my sisters pc upped the memory to solve it

  shezzer 21:41 27 Apr 2003

bobby c
hdd=82Gb 37Gb used
mem=256 ddr
proc=Athlon 2200 XP

  hugh-265156 21:41 27 Apr 2003

run adaware click here or spybot click here to rule out spyware and see if it helps

  shezzer 21:52 27 Apr 2003

i run spybot and found 10 spyware progs deleted them so hopefully it might be ok now thanks everyone for the help

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

See the work of famous artists playing with toys

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment faire une capture d’écran sur un Mac ?