Graphics prob on amilo laptop, screenshot enclosed

  Naeris 20:06 10 Nov 2006
Locked

Am having sporadic display problems with my laptop at the mo. Problem is that when I try to play flash/shockwave on a web site the following happens:

Windows 'Start' graphic has white rectangle covering most of it, pointer has either white, black or multi-coloured square behind it, other Windows buttons in main explorer (or firefox, don't use IE) have white squares over them.

click here for a screenshot.

The only way to resolve the problem is to restart. This also happens sometimes when I have the ac power in.

Anyone else had this problem?

Specs/setup:

XP
512 RAM - 128 shared UMA to sis m760
Drivers all updated
Amilo model specs click here

Any help would be appreciated!

  Naeris 23:19 10 Nov 2006

Will keep checking back as my post slides down the board ha ha.

  woodchip 23:27 10 Nov 2006

This looks like a Windows or a graphics driver Problem. Have you tried downloading the latest drivers for the Laptop Graphics?

  Naeris 18:57 22 Nov 2006

Yes, that was the first thing I did, but to no avail.

  Naeris 21:14 25 Nov 2006

Still got his problem so bumping the message up in the hope that a suggestion will come in.

  Technotiger 21:34 25 Nov 2006

Hi, if this only happens when you try to use Flash Player, perhaps an update is required -


click here


Cheers

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?