Forum slow this morning?

  hoverman 06:43 15 Jul 2003
Locked

Can't be at my end because other web sites are OK but Forum pages are taking ages to load at the moment.

  Terrahawk 06:46 15 Jul 2003

your right it is a bit lethargic this morning

  -pops- 06:46 15 Jul 2003

Extremely. I gave up with it about half an hour ago. Came back and it's downloading at speed of 28B/s and that's on broadband. (note B/s not KB!!)

Brian

  Derek 06:49 15 Jul 2003

Absolutely dead slow, I started to get worried because last night I loaded XP Pro and used it for the first time.
Now I feel much better.....time for brekkies !!

Glad its not just me!

  Kalitechnis 07:02 15 Jul 2003

Imposssibly slow.
It is normally the slowest to load of my regularly visited sites, by a long way...all those ads!
I reckon it could do with a total overhaul. And get rid of as much of the ads as poss.

K

  Quiller. 07:06 15 Jul 2003

A small price to pay for one of the best, free, computer helproom. lol

  Jester2K II 07:36 15 Jul 2003

I've always have a 10 second pause between the page loading and being able to scroll or click on a link!! Even on 1 Mb BroadBand..

This morning was bad but seems sorted now??

  hoverman 07:49 15 Jul 2003

Seems to be getting back to normal now. Thanks for all your responses.

  Jester2K II 09:02 15 Jul 2003

Whewres my 10 second pause gone?? I had just got used to that over the last few weeks and now i find the "click, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 click" isn't needed any more!!

Just Click, Click....

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5T review: Hands-on

Illustrator Andrés Lozano on his improv line work, brazen use of colours & hand sketching

iPhone X review

Comment envoyer gratuitement des gros fichiers ?