Forum access

  stalion 21:25 11 Oct 2004
Locked

tried to access the forum at 19.30pm but could not connect until 21.16pm anyone else had problems this evening

  Meshuga 21:28 11 Oct 2004

Yes, I`m having problems too. It`s intermittent.Meshuga.

  Djohn 21:28 11 Oct 2004

PCA logo top left and a blank grey page. :o(

  Pesala 21:28 11 Oct 2004

just the header. No problem though, I found other things to do.

  CurlyWhirly 21:29 11 Oct 2004

Yes I had the same problem as you as when I went to the website all I had displayed was the PC Advisor logo on a red background and an advert at the top.
The rest of the webpage was grey with no ACTIVE links.


Even now I am having problems on some pages loading but nothing displaying and I have to continually press the F5 'refresh' button still not to moan as I am sure these problems are being sorted as we speak!

  iambeavis 21:29 11 Oct 2004

Around the same time all I got was the grey background - the only text visible was the site logo. It's still a bit iffy and I've had to disable javascript in "Firefox" in order to access the site.

  stalion 21:32 11 Oct 2004

ok thanks all must be a server glich

  iambeavis 21:33 11 Oct 2004

I forgot to add that "IE" couldn't get on site either but I was able to access the site using "Off By One".

  CHAIRLEG 21:41 11 Oct 2004

Same problem here when i get just the logo if i right click the logo and click open it then opens full page but it,s not long before i have to do it all again.

  steve0 22:14 11 Oct 2004

Same problem - grey page - advert in top right corner. Tried IE6 Opera and Firefox - all same.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best phone camera 2017

Stunning new film posters by Hattie Stewart, Joe Cruz & more

iPad Pro 10.5in (2017) review

28 astuces pour profiter au mieux de votre iPhone