Email ok but not able to browse Internet?

  Muckleface 11:09 23 Sep 2010
Locked

Hi,

Recently I have had a problem where by I am unable to browse the Internet yet I can still receive and send Emails in Outlook?

The set up I have is as follows:

* Virgin Media Broadband cable is plugged into a Virgin Media Modem.

* Virgin Media Modem is plugged in to a desktop PC (to provide a wired Internet connection).

* Desktop PC is plugged into a Belkin wireless router.

* Two laptops connect wirelessly to the Belkin router.

It's all worked fine until recently when I began having connection problems - the Internet connection seems to drop randomly when I am browsing or uploading a file and the only way I can seem to get it back is to turn the modem off/on again.

Despite getting the "diagnose connection problems" message in IE, I can still send and receive emails in Outlook so it seems I do have a connection but something is preventing me from browsing?

I thought I'd resolved it yesterday when I reset the router to its default settings and changed the broadcast channel - it worked fine all day! However, this morning I am having the same connection problems.

Any ideas?

  ltm0807 05:46 01 Oct 2010

I have the same problem with you.
I do not know how to fix it.
Very complicated

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best Black Friday Deals 2017

Black Friday Deals for Designers & Artists: Adobe, Apple, Corel Painter, Microsoft Surface, Wacom &e…

Best Black Friday Apple Deals 2017

Black Friday 2017 : date, sites participants & bonnes affaires