Email insert picture problem

  Steinmanstorm 20:09 25 Jul 2006
Locked

Have tried to insert pictures into email from my documents as have done so many times before.
The pictures appear to be inserted but when go to send, then get this message -

"One or more of the pictures in this message could not be found. When you send this message these pictures will not be included. Are you sure you want to send this message?" Yes No

I have sent the same picture(s) before but suddenly it just won't work.

I know not inserting shortcuts of the jpg/gifs so that's not the solution to the problem.
Any ideas?
OUTLOOK EXPRESS & XP LATEST VERSIONS

Cheers.

  sean-278262 20:11 25 Jul 2006

Odd have you installed anything of late in the way of graphics editors?

  Steinmanstorm 20:12 25 Jul 2006

Not that I can recall

  sean-278262 20:21 25 Jul 2006

Have you tried backing up your emails and contact lists and then reloading OE?

  VoG II 20:23 25 Jul 2006

Try this

Click Tools > Options
Select the "Send" tab
Click the "HTML Settings" button to the right of "Mail Sending Format"
Uncheck "Send pictures with messages"
Click "OK" and click "OK" again.


Try sending yourself a picture - do you receive it?

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?