DO NOT USE QUOTES (") IN THE TITLE LINE OF A NEW THREAD

  Graphicool1 09:38 03 May 2011
Locked

If you use quotes (") in the title line of a new thread you won't get any replies to your question! This is because the quotes will block a response. I know it sounds silly, but it's a glitch in the programming of the PCA forum update. Perhaps eventually it will be resolved, but until then everyone should be aware, if you want a reply to your question..

DO NOT USE QUOTES (") IN THE TITLE LINE

  Graphicool1 09:41 03 May 2011

PS

The above statement applies to ALL PCA FORUMS

  bremner 09:47 03 May 2011

The problem seems only to occur if you start the title with quotes as this click here and others where the quotes are not at the beginning work fine.

  Graphicool1 09:58 03 May 2011

Thanx for adding that bremner.

  Sea Urchin 11:14 03 May 2011

Just some more thoughts on this subject from a couple of weeks ago

See here

  James Hull 11:36 03 May 2011

This bug has now been fixed, so feel free to use both double and single quotes in the title.

  Graphicool1 12:06 03 May 2011

Hi James Hull

"This bug has now been fixed"

If this is correct, why am I getting...

"You have errors in your form. Please check and try again"

When I try to respond to the following thread...Click Here

  James Hull 17:03 03 May 2011

Graphicool1 - It's fixed for all new threads. Older threads will be fixed on a background task which will be run soon.

  Graphicool1 17:10 03 May 2011

Hi James Hull

Thanx for clearing that query up for me and everyone else.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?