DLINK DSM320 Server Problem

  Jace320 10:41 22 Sep 2005
Locked

Hi there, I Just brought a new PC.
I just got round to sorting out my Dlink Media Lounge DSM320 (Which i had working on my old PC)

Just to recap what Im running and what Ive tried so Far:

New PC Athlon 64 3000, built in LAN port. (512 MB DDR 400 MHz)
OS: XP Pro with SP2 ( New copy)
Norton Internet security (with Firewall switched off)
Sygate Personal Firewall (The Firewall I previously used, with no problems)
SP2 Firewall Switched Off
Latest Version of the Media Server software 1.03Eu3
Latest Firmware Running on the DSM320 1.05Eu
Using a Dlink DSL 604T Modem/wireless router (direct LAN to PC Wireless to DSM320)

What it can do:

I am able to access the internet from both my PC and the DSM320
I can Ping the DSM320 from my PC
I am able to update the Media server on the PC (All media server features seem to be running normally)

What I've tried so far:
Uninstalled both the Norton anti virus and the Sygate Firewall
Reinstalled the latest version of the Media Server software
Factory Reset the DSM320
Updated Firmware on the DSL 604T and checked settings
Tried an older version of the Media Server software
Set up the DSM320 as a Wired LAN (directly into the DSL604T) to check wireless
Installed .net Framework 1.1 and Windows media connect (to try and prove server problem)
Note, Windows media connect was unable to find the DSM320, therefore unable to add device.
Pinged all devices on the network with success

What can I try next ?
( I only have one PC at home)

Any ideas very much appreciated

Jace

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

50 best online Adobe XD tutorials

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment connecter un MacBook à une TV ?