Device Manager

  JimT 18:06 01 Aug 2008
Locked

I use my laptop as my main PC.

However, I've just installed SP3 for XP on my other PC (which I haven't used for some time) plus other updates and now I can't see any devices in Device Manager.

Any ideas?

  woodchip 18:11 01 Aug 2008

Remove SP3 and try again or run System Restore back to before install

  Fruit Bat /\0/\ 18:15 01 Aug 2008

click here

did you have your Av running during the SP3 install?

  JimT 18:30 01 Aug 2008

Yes - I had AVG running.

System Restore didn't cure it. How do I uninstall SP3?

  JimT 18:35 01 Aug 2008

Sorry - I missed the link. I downloaded the Fix file and ran it but no change.

  rdave13 18:36 01 Aug 2008

As woodchip, try sys restore before the installation. If successful then download SP3 to your desktop from here; click here . Disconnect from internet and disable firewall and AV and any real-time scanning antispyware.
Install SP3, reboot and reinstate your security programs. Reconnect to internet.

  woodchip 18:43 01 Aug 2008

From Add Remove Programs in Control Panel. Tick the box to show updates

  rdave13 19:05 01 Aug 2008

I'm not sure you can uninstall SP3 if downloaded via windows update. If you can then fine, if not then try sys restore in safe mode.

  john bunyan 19:50 01 Aug 2008

Jim T You can uninstall SP3 via Control Panel - Add/Remove Progtammes. Then follow rdave13 advice but install in safe mode having downloaded SP3 to desktop from MS site for developers

  JimT 17:13 03 Aug 2008

Thanks very much, guys

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?