Creative web cam problem

  Petulant 10:46 07 Mar 2005
Locked

I have been trying to crack this problem for days and it's driving me mad.
I have XP Pro and am using a Creative Webcam Pro. It is lit up and is showing in the control panel under 'scanners & cameras' and passed the test camera button test.
But when i open the web cam launcher onto live video to test it there is a message 'Creative camera not detected. Plug in camera to continue'
Prior to this i tried uninstalling scanner software in case there was a conflict, uninstalling the web cam software thoroughly as advised in one of these threads, re-installing the software etc
Please help - i'm sure it is something really basic!
Thanks

  Petulant 12:47 07 Mar 2005

quick update - went to Creative site again and managed to download an update for the driver. Unfortunately the problem is still there.
When i go into the pccam launcher settings and press on the 'video capture' tab everything is greyed out.
Would appreciate any advice!!!!

  anchor 15:09 07 Mar 2005

Try sending an e-mail to Creative support:

click here

  Petulant 09:05 08 Mar 2005

Good idea Anchor - I've done that. I'll post the outcome in case anyone else is having the same problem.
Thanks.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

WPA2 hack: How secure is your Wi-Fi?

HP’s new Surface Pro rival is designed specifically for Adobe-using designers and artists

Best kids apps for iPhone & iPad

Que faire si son iPhone ou iPad est tombé dans de l'eau ?