Can't send links in an email...

  nick_j007 10:38 05 Oct 2005
Locked

Hello all,

If it's not one thing it's another eh?

Todays special question is....

I use Incredimail Premium and Avast! on WXP by the way.
When I am reading a web page and want to send it on, I go to the top of my toolbar and click the 'send a link'.
It processes it as normal, but will not actually send the email, and it will sit there in my outbox for days.
I don't like sending the page as it looks a right mess before it goes out.
I have combed through my email settings and Avast settings and can see nothing obviously wrong.

Also, if I cut and paste the link into a fresh email it will go quite happily then.
It's as if there is a problem with the 'send a link' tab.

One other small thing, how do I remove this text from each outgoing email please?
"Note: To protect against computer viruses, e-mail programs may prevent sending or receiving certain types of file attachments. Check your e-mail security settings to determine how attachments are handled."

Many thanks,

Would be great to sort that lot out!

Nick

  nick_j007 14:25 10 Oct 2005

When the send fails I get this error:

550 Error: Message content rejected.

The message simply holds a link and my signature.

Thanks,

Nick

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Lightwell software lets you create mobile apps without using code

Best value Mac: Which is the best £1249 Mac to buy

Comment désactiver les programmes qui s'exécutent au démarrage de Windows 10 ?