can't run spywareblaster run time error 339

  romanab 23:28 14 Feb 2004
Locked

After having problems with ad-aware I thought i'd reinstall spywareblaster(i've recently reinstalled xp).It downloads and installs ok but when I run it I get"run time error 339 component MSCOMCTL.OCX or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid".
I've tried several different download sites all with same effect
I'm having a pig of a time
any ideas anyone

  VoG II 23:35 14 Feb 2004

click here

It goes in c:\windows\system32

You may neet to register it. Start, Run, type in

Regsvr32.exe MSCOMCTL.OCX

and click OK.

  romanab 23:46 14 Feb 2004

I tried this but got the message load library("MSCOMCTL.OCX")failed-the specified module could not be found.
I have no luck ever

  VoG II 00:03 15 Feb 2004

Probably stating the obvious but have you tried uninstalling and re-installing?

  romanab 00:05 15 Feb 2004

About 5 times

  VoG II 00:19 15 Feb 2004

I sympathise. Try posting the question click here

  romanab 18:46 15 Feb 2004

thanks for the link VoG.They directed me to spywareinfo.com which I can't access.What with ad-aware not working properly it seems the spyware is winning at every turn.Can anyone access this site?please let me know cheers

  christmascracker 19:06 15 Feb 2004

Try this

click here;action=display;threadid=5169

  christmascracker 19:06 15 Feb 2004

7th thread down

  romanab 19:59 15 Feb 2004

thanks christmascracker.Karma at wilderssecurity.com beat you to it by seconds and it worked pukka.cheers all

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?