Cant get Flash to work

  livewire 18:20 28 Apr 2008
Locked

I wonder if anyone can help... its driving me crazy!!

No matter what I do I cant get flash to work inside IE. Flash objects appear as solid white and when I right click it says "Movie not loaded".

The installation is successful from the Adobe website and is also successful from the standalone installer. Flash works fine in Firefox but never in IE.

I can do a system restore and it works for about half an hour, but then it breaks again :(

I have no idea what more I can do!! :( :(

Any tips from the pros??

  rossgolf 18:54 28 Apr 2008

try ...tools > options> have a look in one of the tabs and it shud say summat like enable flash

  rossgolf 18:55 28 Apr 2008

tools>internet options>advanced..and its under multimedia

  livewire 18:56 28 Apr 2008

Hi,

Thanks for the tip.. under multimedia "Show animations" is currently ticked.

  birdface 08:35 29 Apr 2008

If you have SpywareBlaster.Under tools make sure that you do not have Flash Killer enabled.

  livewire 08:47 29 Apr 2008

Well ive figured it out!

I kept system restoring back and back and now it works... according to System restore the only change that I made was "Installed AVG 8"

Perhaps that is the culprit!!

Seems to be working OK now, altho I have no anti virus installed!

  dogbreath1 10:19 29 Apr 2008

I'd rather forego Flash than browse without an AV.

  Sea Urchin 11:19 29 Apr 2008

Why not put back AVG 7.5

click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Xiaomi Mi Mix 2 review

See mcbess's iconic style animated for Mercedes-Benz

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Black Friday 2017 : date, sites participants & bonnes affaires