Cannot find drivers for a few mobo related items

  Silver_Surfer1 00:37 08 Mar 2006
Locked

Hi all,

In preparation for OC'ing my gfx cards (SLI), I went onto nVidia's website to see if there were any new drivers available. There was one, so I downloaded that, and on the recommendation of nVidia, uninstalled my previous display drivers before installing the new ones.

The display drivers have installed fine, but several new pieces of new hardware were found, the drivers for which I cannot find/do not know which ones are the right ones to install.

In device manager there are question marks and exclamation marks next to:

SM Bus Controller
PCI Memory Controller
Other PCI Bridge Device

Any help on how to resolve this is greatl appreciated,

Ben.

  ACOLYTE 00:50 08 Mar 2006

Im not sure but maybe you need to downlaod the platform/nforce drivers?

  surfmonkey #:@} 01:39 08 Mar 2006

have you tryed click here there are drivers on the site for SM Bus Controller
PCI Memory Controller
Other PCI Bridge Device
all nvidia if you know what you want maybe

  Silver_Surfer1 00:10 10 Mar 2006

Hmm in the end I reinstalled some of the mobo drivers again and the problem seemed to go away. However, when the MS splash screen came up during startup, the loading bar that's below the logo freezed and startup would not go any further. In the end I had to start the comp in safe mode, then sys restore to before I installed the display drivers. Bit confused as to why it all went wrong at startup.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?