cannot connect to one particular url

  greybeard 21:38 25 Oct 2006
Locked

Running norton 2006 AV on xp2.
I've changed no settings, but all day today I've been unable to see one particular page.
"Page not available"
Never had this problem before.
I've mailed a friend who reports no current problems with the site locally(he and the site are in the US)
I turned my AV program off temporarily, and tried again but with no luck.

Any suggestion from anyone who has had, and solved, this problem most welcome.
John

  Stuartli 21:39 25 Oct 2006

Depending on whether you use Internet Explorer or Firefox (or whatever) add the website to the list of Allowed sites (Security or Privacy settings).

  greybeard 21:47 25 Oct 2006

Thanks Stuart, I'll give it a go.

  birdface 21:55 25 Oct 2006

Have a look ,something similar.click here

  greybeard 22:02 25 Oct 2006

Stuart- I'm running ie6 still, and set the url to my allowed list but it hasn't let me load the page.

buteman- read your other thread and the last link, but I'm still running ie6 so I assume that is a slightly different problem.

John

  terryf 22:03 25 Oct 2006

Are you running Spyware Doctor? this will block sites

  greybeard 22:08 25 Oct 2006

terryf - no, NAV , spyblaster and adaware.

John

  greybeard 22:10 25 Oct 2006

Can someone give me a brain-dead route to the cookies ?
I'd like to see what I have from the missing site.
Thanks

  acesupport 22:11 25 Oct 2006

what isp are you using? I know that some isp's e.g. tiscali have been having DNS problems recently therefore preventing people getting to certain websites. what site is it you are struggling to connect to?

click here

  VoG II 22:14 25 Oct 2006

Which site?

  greybeard 22:22 25 Oct 2006

Hi Vog.
click here

John

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

See the work of famous artists playing with toys

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment faire une capture d’écran sur un Mac ?