cannot access my website with IE or firefox

  daisy2bell 08:57 20 Sep 2008
Locked

Hi

Since yesterday I cannot access my own website using IE7 or Firefox (version 2.0.0.14)

I can however access the site with the aol software.

All other sites are showing up as normal, and I have not changed any settings.
Using vista basic

Any help appreciated please.

This is the message I get on IE:

Oops! We can't find the webpage you're looking for
Here are some suggestions:

Check the address for typing errors such as ww.example.com instead of click here
If you are unable to load any pages, check your computer's internet connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that your browser is permitted to access the Web.

  Technotiger 09:11 20 Sep 2008

Try clearing you temp files and cookies.

  daisy2bell 09:14 20 Sep 2008

Thanks Technotiger

Have already done that, didn't make any difference.

  Technotiger 09:16 20 Sep 2008

What is your sites url?

  daisy2bell 09:22 20 Sep 2008
  Technotiger 09:25 20 Sep 2008

Hmm, perfectly ok in my Firefox3.

  Technotiger 09:26 20 Sep 2008

Try updating Firefox, might make a difference - but I am only guessing.

  daisy2bell 09:28 20 Sep 2008

Thanks. I'll try updating and report back.

  daisy2bell 09:40 20 Sep 2008

I've now updated to 3.0.1 and all I get is the following:

Network Timeout
The server at click here is taking too long to respond.
The requested site did not respond to a connection request and the browser has stopped waiting for a reply.

* Could the server be experiencing high demand or a temporary outage? Try again later.
* Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection.
* Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.
* Still having trouble? Consult your network administrator or Internet provider for assistance.

  Technotiger 09:45 20 Sep 2008

Try running click here in its default settings - don't change anything, just might be a glitch in your registry.

  Technotiger 09:45 20 Sep 2008

Or - try a System Restore back to when all was working ok.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?