Bt Voyager 2110 problem

  waba 18:04 05 Mar 2006
Locked

Am using Bt 1055 adapter that has been loaded and is working correctly once the pc is on and connected to the Bt voyager i get strong signal running at 55mbs but i still cant log onto the net, i cant even get onto voyager.home. The pc is connected to the voyager but ever time i try to log onto the net an error comes up with cant access that page etc etc.
PC id a dell 9150 brand new, have set IP address to 192 168 1 2 etc etc but still cant get onto net.

  rober32 16:09 06 Mar 2006

Have you entered the WEP key (pink sticker on the bottom of the 2110 ) when connecting the 1055?

  selfbuild 17:30 06 Mar 2006

Have configured the router yet? ie. put your user name and password into the router settings.

  Hertz Van Rentyl 22:51 06 Mar 2006

Voyager home page is 192.168.1.1 have you tried as click here

  Hertz Van Rentyl 22:57 06 Mar 2006

!92.168.1.2 is not working for me either, I know you have the 2110 but you may be able to get in on voyager 2100.

  waba 15:53 08 Mar 2006

I have done all these things except i cant put my user name and number in because i cant log onto Voyager.home, i put the 192.168.1.2 in etc etc the adaptor is working with a very strong signal but every time i try to log onto Voyager.home or 192.168.1.1 it comes up with error message saying cant access this page etc etc.

  Newuser38 19:07 08 Mar 2006

If you have not already done so can I suggest that you follow the troubleshooting instructions in the 2110 voyager instruction leaflet and in effect start again. It is important that you do everthing in the laid down sequence, router first then 1055 and then net connect etc.

My 2110 works well both via ethernet and wireless,it was a bit tricky setting up individual pcs for my network but all work now and I can access files, print etc with no problems.

On occasion I do not get a net connection first thing but a turn off and start again of the pc sorts that.

  Hertz Van Rentyl 19:56 08 Mar 2006

Click on repair usually sorts it, saves rebooting.

  Hertz Van Rentyl 20:09 08 Mar 2006

Have you tried a reset on the router assuming its similar to the 2100. Need a bit of wire to poke in the hole for 10 seconds.

  Newuser38 21:20 08 Mar 2006

Hertz Van Rentyl

This is set out in the troubleshooting instructions for the 2100.

I use repair if there is an unconnected signal, sometimes there is no pick up by the PC when re-boot sorts it.

  Newuser38 21:21 08 Mar 2006

Hertz Van Rentyl

This is set out in the troubleshooting instructions for the 2100.

I use repair if there is an unconnected signal, sometimes there is no pick up by the PC when re-boot sorts it.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Ryzen news - release date, UK price, features and specifications

The pulp art of 80s computer game magazine covers

Best value Mac: Which is the best £1249 Mac to buy

Comment faire des captures d’écran sous Windows 10 ?