BIOS Lost!

  item 12:37 23 Sep 2004
Locked

I have changed my CPU from AMD 1500 to XP2200 and downloaded BIOS 1012 from ASUS (MB A7A266)

On rebooting I flashed the new BIOS as per manual and received message erasing of BIOs had taken place but an error had occurred in programming. I repeated the procedure to the same effect. On escaping from DOS the system appears to have attempted to reboot but I now have a blank screen and cannot reboot. Is all lost?

Item

  JonnyTub 12:40 23 Sep 2004

flash back to your old bios if possible

  item 12:51 23 Sep 2004

I have a copy of my original BIOS but cannot boot up to access the A drive

  JonnyTub 12:53 23 Sep 2004

so when you switch on there's nothing???

  JonnyTub 12:54 23 Sep 2004

fans whirring, etc?

  item 13:03 23 Sep 2004

Yes, fans whirring, I'm sure everything is mechanically OK but failing to boot up

  item 13:03 23 Sep 2004

Yes, fans whirring, I'm sure everything is mechanically OK but failing to boot up

  JonnyTub 13:05 23 Sep 2004

make sure you haven't knocked anything loose when you installed your new cpu

  2neat 13:05 23 Sep 2004

Looks like a new mobo req!

  JonnyTub 13:06 23 Sep 2004

such as your graphics card.

  item 13:08 23 Sep 2004

The system recognised the new CPU. looks as though I inadvertantly committed the error of rebooting before the BIOS had been updated. Not sure if there is anywhere I can go from here?

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best phone camera 2017

Stunning new film posters by Hattie Stewart, Joe Cruz & more

iPad Pro 10.5in (2017) review

28 astuces pour profiter au mieux de votre iPhone