AVG Antispyware

  RobCharles1981 20:35 04 Dec 2006
Locked

I'm unable to update AVG Antispyware it comes back with an error "Sorry the server is not ready to serve"

  gudgulf 20:44 04 Dec 2006

Try later....the server may just be busy.

I've noticed this a lot with AVG antispyware (free version).......including this evening when setting it up on a neighbours pc.

Wouldn't update......20 minutes later it did.

Got home an hour ago and tried on my pc....updated straight away.

  RobCharles1981 20:45 04 Dec 2006

Thanks mate Ile bear that in mind ;-) How are you today anyway??

  gudgulf 20:56 04 Dec 2006

I'm fine but rather wet........a 25 mile drive home by motorbike in the pouring* rain saw to that.Then a visit to my neighbour (also in the rain)!

* Forum correct language chosen,lol!

  RobCharles1981 21:09 04 Dec 2006

lol

  mymate 22:34 04 Dec 2006

I am using the free trial as well,and had problems updating,does put me off,of paying for it .

  muffin1947 22:44 04 Dec 2006

I use AVG 7.1 which I downloaded free and it seems to update every day dont know why.Used to have the free one but now have the7.1

  RobCharles1981 18:36 05 Dec 2006

Tried it again now its still the same error gonna have to re-install it I think

  gudgulf 18:51 05 Dec 2006

Hi.........I've just tried mine (16:45) and recieved the same error.

I'm willing to bet you wouldn't get the same error if you opted for the paid for version!

  Coff 19:08 05 Dec 2006

"We are currently doubling the number of our servers. As there are quite a lot servers, we expect this process to be finished by the beginning of next week...."

From click here

  Allyginger 20:52 05 Dec 2006

Yes I'm getting the same error. Tried quite a few times this evening. No go so far.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

11 best portfolio websites for designers and artists

Office for Mac buying guide: Price, Office 2017 rumours & new features

Comment désactiver les programmes qui s'exécutent au démarrage de Windows 10 ?