access point OK but internet can't be found

  lpg 14:21 08 Jul 2004
Locked

This is the message we get after installing a linksys WAN ADSL Gateway on the main PC and network adapters on a second PC and a Laptop :

"You are connected to the access point but the internet cannot be found."

We had a similar problem with the main PC and this was because the firewall was enabled, whici solved the problem when we disabled it, but similar attempts elsewhere don't work, nor does all the usual configuring and network connection changing. So, we're stuck - the network seems sound but we can't get on the net from the other machines.

Any hints?

  AndySD 14:38 08 Jul 2004

Can you give us the model number of the router and just as a thought are you using the latest version of the firmware for it?

  lpg 14:55 08 Jul 2004

It's a Linksys WAG54G and I assume it's the latest firmware, being brand new : is there a way to tell if this is so?

  AndySD 15:24 08 Jul 2004

click here although I am not sure on the Annex A or b at the moment. The latest firmware is 1.02.1 it should tell you in the router control panel.

Although you may want to contact support first click here as I suspect it may just be a configuration problem.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best Black Friday Deals 2017

Black Friday Deals for Designers & Artists: Adobe, Apple, Corel Painter, Microsoft Surface, Wacom &e…

Best Black Friday Apple Deals 2017

Black Friday 2017 : date, sites participants & bonnes affaires